Savuputket ja -piiput |

TRIO

Pyydä tarjous!


 Hae rahoitusta tästä!

Apros, TRIO savupiippu passiivitaloihin ja soveltuu erityisen hyvin pientaloihin ja rakennuksiin jossa mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä.

Tämä on kolmiseinämäinen koaksiaalinen savupiippujärjestelmä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keskipisteinen eristetty kolmiseinämäjärjestelmä. Sisäputki ja ulkoputki muodostavat kaksi virtausreittiä: savukaasut tulisijasta poistuu sisäputkessa, ja ulkoputkessa palamisilma johdetaan piipunhatun alareunasta tulisijaan. Sisä- ja ulkoputkien välinen 30 mm paksuinen eristeosa ylläpitää savukaasujen lämpötilaa jopa silloin kun tulisijan savukaasujen lähtölämpötila on erittäin alhainen (jopa alle 90 °C), mikä parantaa takan tehokkuutta ja tuo merkittäviä energiasäästöjä. Saatavilla olevat halkaisijat: 80, 100, 130, 150, 180mm ja niissä on kaksi värivaihtoehtoa: ruostumaton teräs ja musta.

 

 

Sisäputki ja ulkoputki muodostavat kaksi virtausreittiä:
-savukaasut poistuvat sisäputken kautta
-palamisilma kulkee ulkoputkessa piipunhatun alareunasta tulisijaan
-30 mm paksu eristeosa sisä- ja ulkoputkien välillä ylläpitää savukaasujen lämpötilaa jopa silloin kun tulisijan savukaasujen lähtölämpötila on erittäin alhainen (jopa alle 90 °C)
-tämä parantaa tulisijan tehokkuutta ja johtaa merkittäviin energiansäästöihin.

Tarjouspyyntö