Pellettiliedet |

Pellettiliesi Enrica

3600,00 

45400 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Pellettihella uunilla, mainio asentaa keittiökaappien väliin, koska turvaetäisyys on ainoastaan 0,5cm. Laadukas ja näyttävä malli. Erittäin helppokäyttöinen näyttävällä lasiluukulla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Teho (kW) 9,3
Paino (kg) 197
Leveys (mm) 890
Syvyys (mm) 619
Korkeus (mm) 867

Hyötysuhde >95,4%
Pelletinkulutus 0,7-1,9kg/h
Pellettisäiliö 16kg
Energialuokka A+

Suojaetäisyys
Taakse 0,5cm
Sivulle 0,5cm
Eteen 100cm

 

Ilmakiertoinen pellettihella – suojaetäisyys ainoastaan 0,5cm!

Pellettihella uunilla, mainio asentaa keittiökaappien väliin. Hormiliitos 80mm, liitettävä ylhäältä tai takaa.

-Keittolevy teräksestä
-Uuni ruostumattomasta teräksestä
-Uunin lämpötila näkyy valikkonäytössä 120 ° -230 ° C
-Pellettisäiliö edestä täytettävä
-5 käyttötehoa
-Valikkonäyttö 6 kielellä
-Irroitettava tuhkalaatikko
-Turvallisuustermostaatti
-Sopii ulkoiseen termostaattiin
-Termostaatti ajastimella

Moderni ja tehokas pellettihella antaa lämpöa ja kodikkuutta asuntoosi. Enrica on pellettihella varustettu uunilla. Tämä huipputeknologialla varustettu hella annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu lämpötila (huoneessa tai hellalla tai uunissa) säilyy. Enrica on erittäin hyvin eristetty ja sopii asentaa melko suoraan keittiökalusteiden väliin. Savuputkiliitännälle on kaksi vaihtoehtoa ylös tai taakse.

Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettihellan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä hellaa nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettihella?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettihella lämmittää kotisi nopeasti. Hellan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi hella optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö