Hakekattilat

Hakekattilat, joita myös hakepannuiksi kutsutaan, sopivat erinomaisesti varsinkin kiinteistöjen ja jopa kokonaisten maatilojen lämmitykseen. Ne ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä. Kattilan polttoaineena käytetään haketta, joka on puun rangoista, oksista ja juurakoista valmistettava uusiutuva energianlähde. Lisäksi hake on erittäin edullinen polttoaine. Ekologisuuden lisäksi hakekattiloiden etuihin lukeutuu se, että ne toimivat täysin automaattisesti – syöttöruuvien avulla haketta syötetään automaattisesti, jonka seurauksena kattilassa oleva lämmitysvesi lämpiää ja toiveiden mukainen lämpötila pystytään saavuttamaan ilman turhia säätöjä.

Asennus ja käyttöönotto

Hoidamme hakekattilan käyttöönoton avaimet käteen periaatteella aina suunnittelusta, asennukseen ja tarvittaessa myös huollot lähes kaikkialla Suomessa. Kysy tarvittaessa lisää ja halutessasi tule käymään myymälässämme Tammisaaressa!

Tutustu myös valikoimastamme löytyviin lämpökontteihin sekä olkikattiloihin jotka sopivat suurien kiinteistöjen lämmitykseen.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Hakekattila omakotitalon lämmityksessä

Hakekattilat soveltuvat erittäin hyvin omakotitalon lämmitysmuodoksi, erityisesti suuremmalle maatilalle. Valikoimastamme löytyy myös hakekattiloita pienemmille omakotitaloille. Hakekattila on tehoiltaan erittäin paljon suurempi kuin esimerkiksi perinteinen pellettikattila, joka sopii pienen kokonsa ansiosta usein paremmin pienien omakotitalojen lämmitykseen.

Poltettavat bioaineet

Pääsääntöisesti hakekattilassa voidaan polttaa myös muita bioenergian lähteitä kuten pellettiä tai viljaa. Muita mahdollisia vaihtoehtoja ovat mm. kutteripuru, sahanpuru ja polttopuu. Tämän ansiosta voidaan aina valita sillä hetkellä edullisin lämmitysmuoto.

Hakekattilan hinnan saat helpoiten selville ottamalla yhteyttä

Hakekattiloita myydään luonnollisesti useissa eri hintaluokissa, eri ominaisuuksilla ja mahdollisuuksien mukaan asennuspalvelun kanssa. Jos tiedät jo tarvitsemasi hakekattilan niin pyydä tarjous! Muutoin ota meihin yhteyttä ja selvitetään yhdessä mikä hakekattilamme on paras tarkoitukseenne ja näin saamme varmasti muodostettua oikean kokonaisuuden.

Mistä tietää mikä on paras hakekattila?

Paras hakekattila lämmittää riittävästi ja on juuri oikea sinun käyttötarkoitukseesi. Jos sinua kiinnostaa kuulla hakekattiloiden ominaisuuksista lisää, haluat vain tiedustella tarkemmin hintatietoja tai haluat tietää mikä sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi, ota meihin yhteyttä