Vesikiertotakat

Vesitakka, vesikiertotakka tai vesikiertoinen takka tuo takan ulkonäön ja miellyttävyyden ja yhdistää tämän käytännön tarpeisiin lämmittämällä samanaikaisesti vettä talouden tarpeisiin. Voit näin yhdistää takasta tulevan lämpimän ilman jo olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, kuten lattialämpöön tai pattereihin. Vesikiertotakka sopiikin erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin, joissa perinteiset ilmakiertoiset tai varaavat takat tuottavat liikaa lämpöä. Vesikiertotakan avulla lämmitys saadaan keskitettyä siihen mihin sitä pääasiassa tarvitaan eli veden lämmitykseen.

Täältä löydät valikoimamme puulla lämpenevät vesikiertoiset takat, joukosta saatat löytää myös muutamia hybridivaihtoehtoja joihin käyvät myös muut lämmitysmateriaalit. Löydät valikoimistamme myös reilusti pelletillä lämpeneviä vesikiertotakkoja.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Vesikiertotakka on monipuolinen vaihtoehto tulisijaksi

Vesikiertotakka voidaan kytkeä lämmittämään vettä suoraan talossa olevaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään tai kytkeä lataamaan varaajasäiliötä. Säiliöön kytkemisen etuna on, että voit varastoida lämmintä vettä vesikiertotakan säiliönlatausohjelmalla. Voit valita lämpötilan jonka säiliö ylläpitää ja sen jälkeen ohjata veden lattiaan ja pattereihin. Säiliöön on myös mahdollista liittää esimerkiksi aurinkokeräimet, mikä helpottaa vesikiertotakan työtä, sillä näin takan ei tarvitse lämmittää yhtä paljon kesäaikaan. Säiliön tulee pääsääntöisesti olla vähintään 500l kokoinen. Kysy meiltä lisätietoja!

Hanki vesikiertotakkasi meiltä jo tänään!

Kuinka vesikiertoinen takka toimii?

Vesikiertoinen takka yhdistetään olemassa olevaan vesikäyttöiseen lämmitysjärjestelmään, johon takka tuottaa lämmintä vettä erinäisiin tarpeisiin. Haluttaessa vesikiertotakan rinnalla voidaan käyttää myös muita lämmitysmuotoja kuten aurinkokeräimiä tai ilma-vesilämpöpumppua. Vesikiertotakan avulla voidaan korvata esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitystä.

Valikoimamme vesikiertotakat kuluttavat pääsääntöisesti noin 2,5-3kg puuta per tunti. Löydät tarkat arviot kulutuksesta jokaisen vesikiertotakan tuotetiedoista.

Suosittuja hybridilämmityskokonaisuuksia vesikiertotakan kanssa

Olemme toimintamme aikana asentaneet lukuisia vesikiertotakkoja kuin muitakin takkoja, helloja, varaajia, aurinkokeräimiä ym. bioenergialla toimivia lämmitysvaihtoehtoja ympäri Suomen. Lisäämme säännöllisesti instagramiin kuvia asennuksistamme, josta voit käydä tarkistamassa viimeisimmät kuulumisemme.

Annamme mielellämme lisätietoja hybridijärjestelmistä tai bioenergialämmityksestä.

Ota yhteyttä tai täytä tarjouspyyntö!