Puukattilat ja kaksoiskattilat |

Effecta Lambda puukattila

Pyydä tarjous!


 Hae rahoitusta tästä!

Effecta Lambda 35kW (125-250m2) ja 60kW (250-500m2) helpottaa puulämmityksesi. Lambdasondin avulla, joka on kytketty savukaasukanaaliin, mahdollistaa sen että kattila tietää aina millainen poltto on. Se mahdollistaa puhtaan polton ja korkeimman tehon jokaisessa lämmityksessä riippumatta onko puu karkea, ohut tai puun eri kosteustasosta. Tämä antaa lämmittäjälle varman, tehokkaan ja vaivattoman lämmityksen. Effecta Lambda puukattila voidaan varustaa pelletinpolttimella. Kattila on yhtä hyvä pellettikattilana kuin puukattilana ja vaihto energialajilla tehdään nopeasti ja helposti. Yhdistelemällä puun ja pelletin antaa vapautta ja taloudellista varmuutta. Kun lämmität puulla, Effecta Lambda vaati aina varaajan jotta saat tehokkaan ja puhtaan polton. Kattilan palotila on tilava jotta sinä käyttäjänä saisit kätevän polton. Iso palotila vaati vähemmän puuntäyttöä ja antaa kätevämmän lämmitysjärjestelmän.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

EFFECTA LAMBDA puukattila  35 kW ja 60 kW

Lambda-ohjattu puukattila

Effecta Lambda on uusi sukupolvi puukattiloita Effectalta. Jotta voisit valita juuri sopivan kattilan sinun taloon kattila on nyt saatavana 35 ja 60 kW:n tehoilla. Kattilan sisäiset ja ulkoiset yksityiskohdat on viilattu huippuunsa jotta tuote vastaisi jo tänään tulevaisuuden laatu-, ympäristö ja toimintavaatimuksia.

 

Lambda-ohjaus – Maksimaalisesti energiaa joka poltolla

Lambda-ohjaus on Effectan puukattiloissa jo itsestäänselvyys. Effecta toi markkinoille lambda-ohjauksella varustetun puukattilan jo vuonna 2006. Kaikki polttoprosessit vaativat happea ja tavanomaisessa puukattilassa tämä hoidetaan pelleillä ja piipun vedolla. Effecta Lambda puukattila  35 ja 60 kW on varustettu happianturilla joka mittaa savukaasujen happipitoisuuden. Sen sijaan että annetaan piipun veto hallitsemattomasti määrätä miten paljon ilmaa syötetään polttoon Effecta Lambda puukattila säätää ensiö- ja toisioilman kahden automaattisen ilmapellin avulla. Effecta Lambda puukattila antaa saman korkean hyötysuhteen (35 kW: 92% ja 60 kW: 91%) jokaisessa poltossa klapien koosta ja kosteuspitoisuudesta riippumatta (kostealla polttopuulla ei saada yhtä korkeaa tehoa). Optimaalinen poltto pienentää päästöjä ja polttopuunkulutusta!

Ainutlaatuinen puukattila – Nuohoutuu kun avaat luukun

Effecta Lambda on jalostettu ja yksityiskohdat viilattu huippuunsa. Kattila on rakennettu täyttämään puukattilan haastavimmatkin olosuhteet. Lisätarvikkeena on saatavana luukkunuohous joka puhdistaa kattilan pystytuubit aina kun lisäät siihen klapeja! Ainutlaatuinen ominaisuutemme tekee puulämmityksestä ja kattilan puhdistuksesta mieluisan. Avaa, sulje, valmista!

Yhdistelmäkattila – Klapi/Pelletti

Kaikkiin Effecta Lambda puukattilat voidaan myydä Effecta Supra pellettipolttimella. Jos et heti halua pellettipoltinta, puukattilaa toimitetaan silloin vähintään pellettivalmiudella. 35 kW ja 60 kW kattilassa pellettipoltin asennetaan vasempaan tai oikeaan kylkeen.

 

Lisätarvike: Yhditelmäkattila klapi/pelletti
Polttotila ruostumattomasta terästä
Muotoiltu
Pystyasennossa olevat konvektiotuubit
Luukkujen kätisyyden vaihto
Pieni vesitila = lämpenee nopeasti ja varaajanlataus alkaa
Polttopuupesä vesivaipalla
Sisäänrakennettu latauspumpputermostaatti
Valmiiksi koottu kun toimitetaan
Jäähdytyskierukka vakiona

Lisää hyviä syitä valita Effecta Lambda

1. Luukut ovat nyt markkinoiden järeimmät. Ne kestävät kovaa käyttöä ja on eristetty hyvin jotta ne eivät lämpenisi.
2. Luukkujen sulkemismekanismi on järeä, tehty kestämään kovan käytön.
3. Polttopuupesä on reilun kokoinen jotta saisit paljon energiaa joka latauksesta ja tarvitsisit lataa kattilan mahdollisimman harvoin.  35 kW: 145 litraa ja 60 kW: 195 litraa.
4. Isot kattilaluukut helpottavat latausta ja puhdistusta.
5. Ilmapalsta ottaa haltuun kattilahuoneeseen pyrkivän savun ja ohjaa sen piippuun.
6. Uusi pohjalaatta mahdollistaa helpomman sisäänviennin kattilahuoneeseen ja sijoittamisen epätasaisella lattialla.
7. Uusi ajaton muotoilu ja jykevät verhoilupellit takaavat hyvännäköisen kattilan vielä 20 vuoden päästä.

Referenssit | www.effecta.se

Katso video

Tarjouspyyntö