Ilmakiertoiset | Ilmakiertoiset kanavilla |

Pellettitakka Elena Style

4750,00 

50200 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

UUTUUS!

Tutustu Italiassa valmistettuun pellettitakkaan, jossa on suuri pellettisäiliö. Tämä takka on kaunis, erittäin näyttävä ja houkutteleva – täydellinen lisä kotiisi. Sen tyylikäs muotoilu ja tehokas lämmityskyky tekevät siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti upean valinnan. Nauti takan tarjoamasta lämpimästä tunnelmasta ja modernista designista, joka tuo ripauksen italialaista eleganssia sisustukseesi. Ilmakanavalähdöillä varustetut pellettitakat voivat levittää lämmintä ilmaa muihin huoneisiin ilmakanavien kautta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Teho (kW) 5,2-12,5
Paino (kg) 129
Leveys (mm) 710
Syvyys (mm) 360
Korkeus (mm) 1190

Pellettisäiliö 23kg
Pelletinkulutus 1,08-2,61 kg/h
Hyötysuhde> 89,2%
Savuputkiliitin 80mm taakse/ylös
Sähkönkulutus 60-65W
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A+
ECO DESIGN 2022

Suojaetäisyydet
Taakse 10cm
Sivulle 20cm
Eteen 80cm

Katso meidän asennuksia!

  • Kanavavalmius (yksi kanava), puhallin myydään lisähintaan 230€
  • Erittäin hiljainen
  • Kaukosäädin
  • Automaattinen maljanpuhdistus
  • WiFi lisähintaan 199€
  • Yläliitos lisähintaan 245€

Ilmakiertoinen pellettitakka kanavilla voit lämmittää talosi pienellä investoinnilla, ja jakaa lämmintä ilmaa kanavien kautta tehokkaammin muihin huoneisiin. Takka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin ja ilmakanavat voi rakentaa meidän putkilla tai ilmastointiputkilla. Kysy meiltä lisää erilaisista putki- ja hormivaihtoehdoista! Pellettitakka asennetaan useimmiten olo- tai takkahuoneeseen, Pellettitakan säiliö täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim.ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Takan huoneilmapuhallin käynnistyy ja kierrättää huoneenilmaa pellettitakan läpi. Lämmennyt ilma leviää mukavasti ja tasaisesti huoneistoon. Voit valita 5 lämmitystehon välillä. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudata meidän puhdistusohjeita!

Ajotapa 1: Tavallisimmassa ajotavassa käytetään pellettitakan automaattista huonetermostaattia. Takan näytölle asetetaan haluttu sisälämpötila (esim. 22°C) ja haluttu lämpötilaero (esim. 3°C). Näillä asetuksilla pellettitakka sammuu kun huonelämpötila nousee 22°C ja käynnistyy kun huonelämpötila tippuu 19°C. Huonelämpötila-antureilla voit hallita kanavien pääissä olevia huonelämpötiloja samalla tavalla.

Ajotapa 2: Pellettitakkaa pystyy käyttämään myös täysin satunnaisesti. Paina käynnistysnappia kun haluat sytyttää pellettitakan ja pidä se päällä niin kauan kuin haluat. Paina nappia uudestaan kun haluat sammuttaa takan. Pellettitakka siirtyy modulointiajoon jos asetettu huonelämpötila saavutetaan, jolloin takka käyttää pienintä tehoa ja tarkkailee samalla huonelämpötilaa. Kanavapuhaltimet on myös käytössä.

 Ajotapa 3: Pellettitakkassa on viikkoajastin. Tähän voit ohjelmoida 3 useita aikaväliä, esim. klo.8:00-10:00, klo.14:30-16:40 ja klo.20:00-22:20. Näitä aikavälejä voit sitten aktivoida viikon eri päivinä.

 

Tarjouspyyntö