Ilmakiertoiset |

Pellettitakka Karen

1550,00 

19300 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Ilmakiertoinen pellettitakka erittäin suurella pellettisäiliöllä! Pellettitakka on helppo asentaa jopa ahtaampaan paikkaan koska malli on siro. Näyttävä liekki.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Teho (kW) 9,5
Paino (kg) 83
Leveys (mm) 440
Syvyys (mm) 514
Korkeus (mm) 1258

Pellettisäiliö 45kg
Hyötysuhde >88-90%
Pelletinkulutus 0,6-2,0kg/h
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 320W
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A+

Suojaetäisyydet
Taakse 10cm
Sivulle 25cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

-Etulasin ovi musta
-45kg pellettisäiliö
-5 käyttötehoa
-Valikkonäyttö 6 kielellä
-Irroitettava tuhkalaatikko
-Turvallisuustermostaatti
-Sopii ulkoiseen termostaattiin
-Termostaatti ajastimella

 

 

 

Ilmakiertoisella pellettitakalla voit lämmittää talosi pienellä investoinnilla. Ilmakiertoinen pellettitakka sopii erityisen hyvin sähkölämmitteiseen huoneistoon tai johonkin muuten vaikeasti lämmitettävään tilaan. Suunnittelemme kanssasi optimaalisen pellettitakka-asennuksen. Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Kysy meiltä lisää erilaisista hormivaihtoehdoista! Pellettitakka asennetaan useimmiten olo- tai takkahuoneeseen, Pellettitakan säiliö täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Takan huoneilmapuhallin käynnistyy ja kierrättää huoneenilmaa pellettitakan läpi. Lämmennyt ilma leviää mukavasti ja tasaisesti huoneistoon. Voit valita 5 lämmitystehon välillä.

Ajotapa 1: Tavallisimmassa ajotavassa käytetään pellettitakan automaattista huonetermostaattia. Takan näytölle asetetaan haluttu sisälämpötila (esim. 22°C) ja haluttu lämpötilaero (esim. 3°C). Näillä asetuksilla pellettitakka sammuu kun huonelämpötila nousee 22°C ja käynnistyy kun huonelämpötila tippuu 19°C. Tällä ajotavalla käytät mahdollisimman vähän pellettiä ja pidät huonelämpötilaa tasaisena.

Ajotapa 2: Pellettitakkaa pystyy käyttämään myös täysin satunnaisesti. Paina käynnistysnappia kun haluat sytyttää pellettitakan ja pidä se päällä niin kauan kuin haluat. Paina nappia uudestaan kun haluat sammuttaa takan. Pellettitakka siirtyy modulointiajoon jos asetettu huonelämpötila saavutetaan, jolloin takka käyttää pienintä tehoa ja tarkkailee samalla huonelämpötilaa.

Ajotapa 3: Pellettitakkassa on viikkoajastin. Tähän voit ohjelmoida useita eri aikaväliä, esim. klo.8:00-10:00, klo.14:30-16:40 ja klo.20:00-22:20. Näitä aikavälejä voit sitten aktivoida viikon eri päivinäaikavälejä.

Tarjouspyyntö