Ilmakiertoiset

Ilmakiertoinen pellettitakka lämmittää talosi helposti, ympäristöystävällisesti ja edullisesti! Kardonarin laajasta valikoimasta löydät käytännölliset ja kauniit takkamallit useissa eri väreissä ja viimeistelyissä, joiden joukosta voit valita aina oman suosikkisi.

Ilmakiertoinen pellettitakka on erittäin käyttäjäystävällinen – paina starttinappulaa ja anna takan ohjauksen tehdä loput!  Takan huonepuhallin käynnistyy ja kierättää huoneilmaa takan läpi. Lämmennyt ilma puhaltuu eturitilästä tasaisesti ja miellyttävästi taloon. Ilmakiertoiset pellettitakat voidaan asettaa viiteen eri tehoon. Pellettisäiliön taas saat helposti täytettyä pienillä säkeillä 15-20kg tai ämpärillä, jonka täytät isosta säkistä 500kg. Se kuinka usein pellettitakan säiliö tulee täyttää riippuu täysin talosi lämmön tarpeesta, mutta lämmityskaudella keskimäärin noin joka toisena päivänä.

Voit valita muutamasta käyttötavasta: voit joko aktivoida takan automaattisen huonetermostaatin ja asettaa toivotun huonelämpötilan näytölle jolloin takka hoitaa itse itseänsä, tai voit säädellä lämpötilaa käsin ja sytyttää takan kun haluat nauttia sen hehkusta ja sammuttaa kun olet valmis. Kolmas käyttötapa on hyödyntää takan viikkotermostaattia, johon saat ohjelmoitua kolme aikaväliä, esim. 08.00-10.30, 15.40-18.00 ja 20.00-22.50. Nämä aikavälit saat aktivoitua eri viikonpäiville, jolloin takka hoitaa lämmittämisen tavoitettuina ajankohtina. Hanki sinäkin oma ympäristöystävällinen ilmakiertoinen pellettitakkasi nyt laajasta valikoimastamme!

Näytetään tulokset 1–9 / 21